Aguilera er gravid

(04.07.2007, sist oppdatert 04.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Christina Aguileras far bekrefter at hans datter er gravid med sitt første barn.

Artisten har selv ikke gått ut offentlig og bekreftet graviditeten og hennes representanter vil heller ikke kommentere opplysningene, men den vordende bestefaren Fausto Aguilera har ikke noe ønske om å skjule sin glede, selv om han i dag ikke har noen kontakt med datteren.

 

- Jeg er så spent. Jeg ønsker at Christina skal nå alle sine mål. Jeg ønsker henne all lykke i verden, sier han til det amerikanske magasinet Life & Style.

 

En kilde som kjenner ekteparet hevder at graviditeten kom som en stor overraskelse for den 26 år gamle sangeren og hennes ektemann Jordan Bratman.

 

- Hun er henrykt. Hun har det godt og passer på seg selv. Hun har planlagt dette en stund, så hun er i bedre form enn noen gang. Christina har sett kvinner med store karrierer, som Gwen Stefani, også få barn, og hun føler at hun kan følge deres eksempel, sier en annen kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews