Aguilera: - Stoltest av sønnen

(26.11.2010, sist oppdatert 26.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Christina Aguilera (27) kan vise til en storslått karriere og har fersk stjerne på Hollywood Walk of Fame. Men hennes stolteste øyeblikk handler om sønnen.

- Å være forelder gjør at du kan svulme av stolthet på daglig basis, sier sangeren - som også har prøvd seg som skuespiller i filmen «Burlesque». Sønnen Max fyller 3 år i januar. Og artisten sier til magasinet OK!: - Selv små ting gir mye glede. Som å synge når jeg legger Max i sengen for kvelden. Eller å gå fra hus til hus på halloween - og se Max kle seg ut.

 

Nylig gikk nyheten om en skilsmisse mellom Aguilera og produsentektemannen Jordan Bratman verden rundt. Men sangeren ser ikke ut til å sture lenge over bruddet. I stedet gleder hun seg over kvalitetstiden med sønnen: - Max og jeg drar ofte til Disneyland. Det er virkelig det mest gledesfylte sted på jord, mener hun. Og legger til at hun også ser mye til både moren, broren og søsteren sin.

 

- Jeg er mye hjemme i Pennsylvania for å se familien min. Ingenting er som å være hjemme. Det betyr så mye for meg å ha en støttende familie.

 

Hun sier at hun også holder kontakten med sin tidligere Mickey Mouse Club-«kollega», Justin Timberlake. - Han er en nær venn som jeg dessverre ikke treffer like ofte som jeg kunne ønske, slår hun fast.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews