Aguilera åpner opp om sin nye flamme

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

- Visst er det kjærlighet her, sier Christina Aguilera om sin nye kjæreste, Matthew Rutler.

Christina Aguilera har for første gang røpet noe om sitt nye forhold under et intervju. Ifølge magasinet People sier hun. - Ja, det er kjærlighet.

 

Sangeren, som søkte om skilsmisse fra produsenten Jordan Bratman for bare seks uker siden, mener det var den intense jobbingen med filmen «Burlesque» som gjorde at hun og ektemannen vokste fra hverandre. Hun innrømmer også at hun følte seg nær produksjonsassistenten Rutler allerede på filmsettet, men insisterer på at hun ikke tok noe romanseskritt før skilsmissepapirene var sendt inn.

 

- Matthew er en spesiell person. Vi fikk umiddelbart et virkelig sterkt vennskap på filmsettet. Han er den typen menneske du kan bruke timer på telefonen med, og plutselig oppdager du at det er blitt lyst ute.

 

- Da jeg hadde søkt om skilsmisse, begynte vi å møtes. Jeg vil ikke bare hoppe inn i noe. Jeg har akkurat avsluttet et fem år langt ekteskap. Jeg tar det rolig og forsøker å finne glede, sier hun ifølge People.

 

De to har ikke forsøkt å skjule sin romanse, men har vært ute på flere romantiske dater. - Det er kjærlighet her. Jeg har det gøy. Jeg dater og det har jeg jo ikke gjort på virkelig lenge, sier hun.

 

Aguilera har sønnen Max (snart 3) med Bratman.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera og Jordan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews