- Rhys Meyers kjæreste ga ham et ultimatum

(20.05.2010, sist oppdatert 20.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

- Bli edru eller glem meg, er beskjeden Jonathan Rhys Meyers skal ha fått fra sin kjæreste, Reena Hammer.

Nylig ble det kjent at skuespilleren, kjent fra det storstilte, britiske kostymedramaet «The Tudors», skal få hjelp ved en klinikk i London for alkoholavhengighet. Det bekrefter hans talsperson. Nå melder britiske tabloider som The Sun og Daily Mail at den 32 år gamle, irske skuespilleren skal ha fått press på seg av kjæresten.

 

Det er bare dager siden Rhys Meyers skal ha skreket til flyplassansatte etter å ha blitt nektet adgang på et fly i New York - fordi han angivelig var for full. Hendelsen skal ha vært siste «dråpe» for kjæresten, som skal ha kommet med ultimatumet: «Dra på rehab, eller så dumper jeg deg».

 

Reena Hammer er arving og kreativ leder av det svært suksessrike selskapet Urban Retreat, som selger kosmetikk. Selskapet ble startet av hennes far.

 

Hun har hatt følge med Rhys Meyers siden 2004. En kilde sier til The Sun: - Hun har sagt til ham at han må søke seriøs hjelp for sine drikke- og aggresjonsproblemer, ellers vil hun forsvinne ut av hans liv.

 

Dette utgjør det tredje oppholdet på rehab for Rhys Meyers, som først oppsøkte hjelp i april 2007. Han har blitt arrestert to ganger på flyplasser.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews