Millionlønn for Don Draper-rollen

(23.06.2011, sist oppdatert 23.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jon Hamm, som spiller reklameguruen Don Draper i dramaserien «Mad Men», er tydeligvis god på lønnsforhandlinger.

Han kommer nemlig til å tjene 1,3 millioner kroner per avsnitt når den svært populære serien begynner innspillingen av den sjette sesongen, skriver filmbransjebladet Variety.

 

Nylig avslørte Hamm at det blir ytterligere to sesonger av serien før den legger ned for godt.

 

Den femte sesongen av «Med Men» skal sendes på amerikanske fjernsyn i 2012.

 

Hamm var ukjent før Draper-rollen, og har uttalt at han var i ferd med å gi opp skuespillerdrømmen da han endelig lyktes med å kapre en stor rolle.

 

Den hyllede serien er en tidsreise 50 år tilbake. I dagens USA har unge reklamefolk nå begynt å etterape 60-tallsstilen og lagt seg til samme type dresser og vannkjemmede frisyrer som Don Draper. Noe som får Jon Hamm til å le.

 

- Jeg synes det høres superkult ut, helt fantastisk. Det er en idé jeg gjerne kunne stjålet selv, jeg er ganske mye av en Donnabee, sier han til TT Spektra.

(©NTB)

 


Les alt om Jon Hamm!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews