Travolta fikk en sønn

(24.11.2010, sist oppdatert 24.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det ble en sønn for John Travolta og kona Kelly Preston.

Lille Benjamin, som han skal hete, ble født tirsdag på et sykehus i Florida, melder People. Navnet er ofte gitt betydningen «trøstens sønn» eller «lykkens sønn», ut fra bibelske tekster.

 

- John, Kelly og deres datter Ella Bleu er ekstatiske og svært lykkelige over det nye medlemmet av familien. Både mor og barn er friske og har det vidunderlige, heter det i en presseuttalelse fra familien Travolta.

 

Preston (48) fortalte nylig til bladet People at hele familien var involvert i forberedelsene til babyens ankomst da fødselen nærmet seg:

 

- Jeg har ryddet overalt i huset. Ella har hjulpet meg. Hun ser fram til å bli storesøster, sa Kelly Preston om sin ti år gamle datter.

 

John Travolta (56) har tidligere kalt graviditeten «et mirakel». Og det er et lyspunkt i livene til familien etter eldstesønnen Jetts tragiske bortgang - bare 16 år gammel - i januar i fjor.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews