- Travolta feiret sønnen

(26.08.2010, sist oppdatert 26.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Preston (47) og John Travolta (56) har feiret at de skal bli foreldre til en liten gutt.

Det var i mai at Kelly Preston og John Travolta annonserte at de venter barn igjen - og at Preston da var tre måneder på vei.

 

Nå har det gått ytterligere tre måneder og paret skal ha fått bekreftet at det er en liten gutt på vei. Nyheten ble feiret med en stor babyfest hjemme i Los Angeles-eiendommen deres, skriver people.

 

40 av deres nære venner skal ha vært til stede under festen, og høydepunktet var en stor, treetasjes bløtkake - i blått.

 

- Det var en helt fantastisk dag, sier festansvarlig Keisha Whitaker til bladet People.

 

Preston og Travolta mistet sønnen Jett i januar i fjor. Han døde under et ferieopphold på Bahamas - og ble bare 16 år gammel.

 

- Dette barnet er en så utrolig helende baby, sier en venn av familien. Og legger til at også stjerneparets datter, Ella Bleu (10), gleder seg svært til å bli storesøster.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews