Oprah sender 300 fans til Australia

(14.09.2010, sist oppdatert 14.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Oprah Winfrey skal feire at talkshowet hennes nå starter sin 25. og siste sesong, gjør hun det ved å sende blodfansen sin til Australia. Og hun blir med selv.

- Jeg ønsket å sparke i gang sesongen storslagent og jeg har hørt at Australia er det ultimate eventyret. Det er en av de stedene jeg alltid har ønsket å besøke, og hvem andre skulle jeg ta med meg enn noen av mine mest lojale seere, sier Oprah i en presseuttalelse.

 

14. desember vil dessuten opptakene av talkshowet foregå ved Operahuset i Sydney foran tusenvis av australske Oprah-fans, skriver People.

 

Oprah Winfrey røpet planene under sesongpremieren på det som blir avslutningen på et bemerkelsesverdig fjernsynsshow. Et følelsesladd publikum jublet og skrek.

 

Men også Oprah selv fikk seg en overraskelse. Etter at hun åpnet sendingen med å danse med John Travolta, dukket to overraskelsesgjester opp:

 

Don Johnson, som i sin tid sa nei til å dukke opp hos Oprah, og deretter - mot slutten av sendingen - kom Paul Simon ut fra kulissene og sang en serenade til Oprah om hennes 25 år på luften. Da ble hun gråtkvalt og uttalte:

 

- Jeg må stoppe disse overraskelsesgreiene!

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews