Oprah i tårer over æres-Oscar

(14.11.2011, sist oppdatert 14.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey kunne ikke stoppe tårene da hun mottok en æres-Oscar under den årlige Governors Awards i helgen.

TV-mogulen fikk prisen som heter Jean Hersholt Humanitarian Award fra Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Seremonien fant sted i Los Angeles lørdag kveld. Da hun mottok prisen, som hun får for sin humanitære innsats, uttalte Winfrey:

 

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få en Oscar, spesielt ikke for det jeg føler er mitt kall og som er del av den jeg er.

 

Hun la ifølge AP til: - Dersom du ikke har bakgrunn som farget barn, født i Mississippi i 1954, er det umulig for deg å forestille deg hva denne reisen har betydd.

 

Videre sa en svært beveget Winfrey: - Det er en nesten utenkelig ting at jeg står her foran dere i dag, stemt fram av dette utvalget. Så når jeg sier takk, kommer takken fra et dypere sted ettersom dette ikke bare handler om meg. Det er en takk fra alle som har gitt meg muligheten til å bli den jeg er i dag.

 

Oprah Winfrey ble en gang nominert til Oscar i kategorien beste kvinnelige birolle, for innsatsen i Steven Spielberg‘s «The Color Purple».

 

Med seg på prisseremonien i helgen hadde hun bestevenninnen Gayle King. Til stede var også Tyler Perry, Maria Shriver, Sidney Poitier og John Travolta.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews