Kirstie Alley: - Skal fortsatt holde meg i form

(02.01.2012, sist oppdatert 02.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Kirstie Alley er etter hvert like kjent for sin jojoslanking, men sverger at denne gangen skal hun gjøre sitt for holde på sin slanke figur.

Vi har alle våre forsetter når vi går inn i et nytt år. Så også Kirstie Alley, kjent fra «Se han snakker"-filmene og komiserien «Cheers».

 

Søndag kunne Alley dra i gang kampanjen «100 Days of Dance», som blant annet skal gjøre seg gjeldende på nettet. Kampanjen skal lære folk hvordan de kan danse seg til et slankere og sunnere liv. Selv mistet nemlig Alley atskillig vekt som deltaker i TV-konseptet «Skal vi danse» i fjor.

 

- Jeg vil at alle skal oppleve en versjon av «Skal vi danse, sier 60-åringen - som kom på andreplass i den TV-sendte og populære dansekonkurransen.

 

Hun sier videre: - Folk trenger ikke gjøre monotone, zombieaktige øvelser som er kjedelige. Det som er så bra med dansing, er at det gir så stor frihet; du kan danse hvor du vil, når du vil.

 

Alley er selv fast bestemt på beholde vekten hun nå har og skal klare det ved å danse 1- 2 timer hver dag, forteller hun til magasinet OK. Hun liker spesielt godt argentinsk tango og drømmer om å dra til Argentina for å kjøre i gang dansekampanjen der også. Hun har også et annet mål: Å få sin motspiller i flere filmer, John Travolta, med seg på parketten.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.301 sec - 1 pageviews