De Niro og Travolta måler krefter

(31.10.2011, sist oppdatert 31.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert De Niro og John Travolta skal måle krefter i en ny actionfilm, kalt «Killing Season».

Mens De Niro (68) spiller en tidligere amerikansk soldat som har slått seg ned i en hytte i ødemarka i Appalachene, skal Travolta (57) spille en europeisk turist som tilfeldigvis dukker opp.

 

De to godt voksne karene blir venner, før det viser seg at Travoltas rollekarakter egentlig er en tidligere serbisk soldat - som er ute etter hevn. Dermed er det duket for en mann mot mann-kamp i sørstatsfjellene.

 

Og det er grunn til å glede seg, i følge Avi Lemer, sjef for produksjonsselskapet Nu Image som står bak. For Travolta og De Niro skal ha en sterk kjemi sammen.

 

- Vi har aldri sett disse to store skuespillerne på kinolerretet før, og det blir spennende å se hva som kommer ut av det, sier han.

 

Manus beskrives som «spennende, oppfinnsomt, uventet og dominert av to usedvanlige rollekarakterer på kollisjonskurs». Regissør er Mark Steven Johnson, og filmen forventes å få premiere til neste år.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews