Alley forteller om Swayze-forelskelse

(06.11.2012, sist oppdatert 06.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kirstie Alley hevder hun og den nå avdøde filmstjernen Patrick Swayze var forelsket mens de spilte i dramaserien «Nord og sør».

61 år gamle Alley snakker nå om følelsene hun hadde for Patrick Swayze, som hun spilte mot i den storstilte dramaserien «Nord og sør» fra 1985. Alley, som sist har vært å se i det amerikanske versjonen av TV-konseptet «Skal vi danse», ble nylig intervjuet av Entertainment Tonight. Her sa hun følgende om forelskelsen:

 

- Vi var begge gift, og vi hadde ikke en affære. Men det er verre når det er følelser involvert. Er du gift, og forelsker deg i noen andre som gjengjelder følelsene, setter du ikke bare ditt eget ekteskap på spill, men også den andre parts ekteskap. Det er dobbelt ugreit.

 

Kirstie Alley sier videre at hun er god venn med enken etter Swayze, Lisa Niemi, som han var gift med i hele 34 år.

 

Hun fortalte for øvrig for få dager siden hvordan hun utviklet følelser for John Travolta på filmsettet til «Se han snakker»-filmene, men at hun også da var gift og måtte legge bånd på seg i møte med den single motspilleren. Hun uttalte:

 

- Tro meg, jeg måtte virkelig stålsette meg for å ikke bare forlate alt og stikke av med John, for å være sammen med ham resten av livet. Han var min store kjærlighet.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews