Alley får dansetips fra Travolta

(25.03.2011, sist oppdatert 25.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kirstie Alleys fanklubb vokser stadig etter at hun mønstret på den amerikanske versjonen av TV-konseptet «Skal vi danse».

Nå inkluderer fanskaren også «Grease»- og «Saturday Night Fever»-stjernen John Travolta.

 

- Han er virkelig spent på hvordan det går, sier Alley til kjendismagasinet People. Alley og Travolta er gamle kjente etter at de spilte et par i «Se han snakker»-filmene.

 

Alley mener videre: - Jeg tror faktisk han kan komme til å dukke opp som publikum en dag og heie meg fram. Jeg håper og ber i alle fall om det.

 

Skuespilleren har fått massiv ros for sin selskapsdans fra både dommer- og publikumshold etter at hun sa ja takk til å svinge seg på parketten. Og hun forteller videre at hun har fått et nyttig danseråd fra Travolta.

 

- Han minner meg på at jeg først og fremst må ha det gøy, slår hun fast.

 

Alley er en populær amerikansk skuespiller som har slått seg opp på roller i både TV-serier og på den hvite duken. Hun har også figurert i hovedrollen i diverse realityserier. TV-seerne har blant annet kunne følge hennes kamp for å gå ned i vekt.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews