Taylor Swift: - Allerede en Kennedy

(06.09.2012, sist oppdatert 06.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den unge countrystjernen Taylor Swift er blitt kjæreste med Conor Kennedy, og har funnet seg godt til rette i rollen som «en Kennedy».

Conors bestefar var politikeren Robert F. Kennedy, og nå har Swift blitt introdusert for hele det gjenlevende politiker-dynastiet, melder TMZ.

 

På spørsmål om romanesen, sier Ted Kennedys sønn, Patrick Kennedy: - Vi er blitt glad i Taylor. Hun er blitt en kjær venn og vi er veldig glad på Conors vegne. Om hun vil bli en del av familien? Det har hun allerede blitt.

 

Taylor er blant annet kjent for å skrive låter som sine romanser med andre kjendiser, blant annet låten «Dear John», som handler om John Mayer. Den siste måneden har hun vært hyppig å se sammen med Conor Kennedy. De to har til og med besøkt hans mors grav.

 

En kilde sier: - Taylor savner Conor så mye når de ikke er sammen. En gang bestilte hun et fly til ham, slik at han kunne komme til Nashville. De er sammen hele tiden, og familien vet knapt når han kommer tilbake.

(©NTB)

 


Les alt om John Mayer og Taylor Swift!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews