Syk Mayer avlyser Europa

(02.06.2010, sist oppdatert 02.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren og låtskriveren John Mayer må trekke seg fra de siste planlagte konsertene i Europa på grunn av sykdom.

Artisten har trukket seg fra Europa-konsertene på grunn av helsemessige årsaker. Han er tilbake i USA for å bli bedre, melder E! Online - som ikke har klart å finne ut av hva som egentlig feiler Mayer.

 

Det som er klart er at han måtte avbryte konserten i København mandag kveld da han følte seg dårlig. Nå skal han finne formen igjen hjemme, og i en uttalelse på hjemmesiden hans heter det forventes at han blir helt frisk igjen - under legetilsyn.

 

Mayer hadde foran seg to utsolgte konserter i Amsterdam, en festivalspilling i Madrid - samt en arenaspilling i Manchester.

 

Men med Europa-konsertene ute av veien får han nå litt tid til å komme seg til hektene. Han er ikke forventet tilbake på veiene igjen før 16. juli, da turneen fortsetter i Charlotte, i delstaten Nord-Carolina.

(©NTB)

 


Les alt om John Mayer!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews