Swift ydmyket Mayer

(07.06.2012, sist oppdatert 07.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Swift ydmyket Mayer. Foto: © Steve Solis / PR Photos
Kvinnebedåreren John Mayer likte dårlig Taylor Swifts sang «Dear John». Foto: © Steve Solis / PR Photos
Kunstnere har til talle tider hentet inspirasjon fra sine knuste hjerter. Det gjorde også countrystjernen Taylor Swift for et par år siden, med låten «Dear John», om musikeren John Mayer.

Først nå åpner Mayer - i et intervju med Rolling Stone - opp om sin reaksjon på låten. Her synger blant annet Swift om at hun bare var 19 år da han knuste hjertet hennes.

 

Om låten sier Mayer: - Jeg fortjente den ikke. Det var riktig smålig gjort av henne.

 

Låten ble sluppet rett etter at Mayer laget furore ved å uttalte seg om sine kjente ekskjærester i Playboy, blant andre Jessica Simpson og Jennifer Aniston.

 

- Hun ydmyket meg da jeg allerede var på bunn. Jeg mener, hvordan ville du føle det dersom du hadde sunket så langt ned som mulig, og noen i tillegg sparket deg enda mer ned, sier han - og passer på å kritisere låten musikalsk også.

 

Det var en knute på stemmebåndene som tvang John Mayer til å ta det med ro en periode i fjor, og til slutt førte til operasjon. Men nå er han tilbake med plate - og han er også aktuell med en stor turné.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews