Swift: - Eksene var misunnelige

(22.10.2012, sist oppdatert 22.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Swift mener flere av ekskjærestene hennes konkurrerte med henne, i stedet for å unne henne suksess.

Countryartisten, som har hatt forhold til profilerte karer som Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, Taylor Lautner og John Mayer, sier nå at det var flere av dem som ikke taklet at hun «slo dem» når det kom til suksess. I et nytt intervju med magasinet You sier hun: - Jeg har funnet ut at menn i samme bransje kan bli virkelig konkurrerende. Heldigvis har jeg en stor gruppe venninner i businessen som slett ikke sammenligner seg eller konkurrerer. Men det er ikke så lett med gutta, mener hun.

 

Hun legger til: - Jeg tenker ikke på hva folk driver med, jeg liker å bli kjent med en person, men noen ganger er gutter merkelige når de er sammen med meg. Spesielt dersom jeg får gode nyheter, og de får dårlige ... Derfra går det vanligvis nedover.

 

Swift er kjent for å finne inspirasjon fra sine virkelige forhold til låter hun skriver.

 

For tiden dater hun Conor Kennedy, et ungt medlem av den berømte Kennedy-klanen. Det er ingen tvil om at den blonde sangfuglen «har draget», men det har ikke alltid vært slik, sier hun: - Jeg var ikke en noen snudde seg etter på skolen. Det var alltid ei jente alle gutta likte, og ville date, men det var aldri meg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews