Skoelskeren Jennifer Love Hewitt

(01.02.2010, sist oppdatert 01.02.2010) Utskrift  Del på FacebookSkoelskeren Jennifer Love Hewitt

 

Jennifer Love Hewitts kjæreste gir ikke blomster, men høyhælte sko til sin utkårede.

 

Den 30 år gamle skuespilleren sier at hun visste at Jamie Kennedy (39) var den rette da hun oppdaget at han var like vill etter å kjøpe sko som henne.

 

 

- Jamie er flink når det gjelder sko, han kjøper akkurat den skoen du vil ha fordi han elsker dem. Han vet hvordan han skal finne veien til en kvinnes hjerte, sier hun.

 

 

De to spiller sammen i TV-serien «Ghost Whisperer». Jennifer mener dette har bidratt positivt til forholdet deres fordi de ikke behøver å kaste bort tiden med å diskutere jobben om kvelden.

 

 

- Tanken på at to skuespillere er sammen kan være eksplosiv og skremmende, men det fine er at han også er forfatter, komiker og entreprenør. Noe av det gode ved å arbeide sammen er at vi ikke har timelange samtaler om kvelden om hvordan dagen var, sier Love Hewitt til magasinet You.

 

 

Jennifer Love Hewitt, som tidligere har hatt følge med musikeren John Mayer, skuespilleren Ross McCall og vært forlovet med kajakkpadleren Brad Ludden, sier at hun begynner å føle seg klar til å stifte familie og få barn.

 

 

- Jeg vil gjerne ha barn, men jeg aner ikke når. Jeg pleide å planlegge alt, men så skjønte jeg at livet er så mye bedre når du ikke planlegger. Jeg vet at jeg vil få barn en dag. Men en ting ad gangen ... Jeg er virkelig lykkelig over å være her og nå, sier hun.

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews