Singel igjen?

(14.08.2008, sist oppdatert 14.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston skal være singel igjen. Det skal ha vært John Mayer som sa takk for seg.

Det er den britiske avisen Daily Mirror som først meldte om bruddet, som skal ha kommet etter en tids spenning mellom dem. En kort pause skal ikke ha hjulpet, og ifølge en kilde er det Mayer (30) som tok initiativet til bruddet fordi han ikke var klar for det alvoret Jennifer Aniston (39) ønsket i forholdet.

 

Også amerikanske People hevder å ha fått bruddet bekreftet av flere kilder nær kjendisparet, og utdyper med at de to har vært «på ulike steder i livet».

 

Jennifer Aniston skal ifølge Mirror ikke nødvendigvis ha ønsket seg ekteskap og barn med det første, men krevde at de to satte opp en tidsplan for fremtiden deres sammen. Avisens kilde hevder videre at hun ønsket at Mayer, som er musiker, skulle love å kutte ned på turnévirksomheten når de etter hvert fikk barn.

 

Uheldige Jennifer - som akkurat er ferdig med innspillingen av filmen «He?s Just Not That Into You» - skal nå være trist og hjerteknust, etter opprinnelig å ha blitt rasende, rapporteres det videre. Ingen av stjernenes representanter vil kommentere et eventuelt brudd, ifølge People.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews