Simpsons nye kjæreste

(19.10.2010, sist oppdatert 19.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson har nå offentlig erklært at hennes nye kjæreste, fotballspilleren Eric Johnson, er hennes store kjærlighet.

Sangeren har vært uheldig i sitt valg av menn de siste årene. Ekteskapet med Nick Lachey endte med skilsmisse og romansen med John Mayer gikk i vasken.

 

Hennes siste kjæreste, Dallas Cowboys-spilleren Tony Romo, slo opp med henne på hennes 29-årsdag i fjor sommer.

 

Men Simpson lot seg ikke knekke, og siden mai i år har hun hatt følge med Johnson - som tidligere spilte på San Francisco 49ers.

 

Og Simpson er fornøyd med at hun endelig har funnet en mann som forstår henne.

 

- Når det gjelder Eric og meg, så er vi bestevenner. Han er virkelig mannen for meg! Jeg elsker ham. Dette forholdet er rett og slett normalt, gudskjelov. Han er veldig, veldig støttende ... Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre mann i livet mitt akkurat nå. Jeg er veldig lykkelig. Om akkurat nå kunne vare evig, ville jeg takke ja med en gang, sier hun til magasinet People.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.401 sec - 1 pageviews