- Simpson mislikte Mayer-intervjuet

(02.03.2010, sist oppdatert 02.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson forteller at hun langt fra jublet da John Mayer i et intervju omtalte henne som «seksuell napalm».

John Mayer snakket sist måned ut i herremagasinet Playboy, og kom med intime synspunkter om sexlivet med ekskjæresten Jessica Simpson. Han datet popartisten i ni måneder i 2007, og i intervjuet omtalte han henne som «seksuelt sprengstoff».

 

- Den jenta er narkotika for meg. Men narkotika er ikke bra for deg hvis du tar for mye, sa Mayer, og la til: - Hun er som kokain for meg. Seksuelt var det helt sprøtt. Det er alt jeg kan si. Det var som napalm, seksuelt napalm.

 

Den 32 år gamle jentefuten og musikeren beklaget senere intervjuet, og nå forteller Simpson at hun mildt sagt mislikte utbroderingen.

 

Den 29 år gamle artisten sier til Oprah Winfrey: - Jeg vil ikke at folk skal vite noe om hvordan jeg er i senga.

 

I samme intervju, som sendes i USA onsdag 3. mars, forteller hun også at hun blir såret når pressen skriver om vekta hennes. Ifølge nettstedet ContactMusic tok hun nesten til tårene da temaet kom opp, og sa: - Det er virkelig en vanskelig ting for meg å snakke om.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews