Simpson lovpriser Corgan

(10.03.2010, sist oppdatert 10.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson (29) lovpriser sin nye følgesvenn Billy Corgan, men vil ikke bekrefte om de har følge eller ei.

Sangeren og skuespilleren traff Smashing Pumpkins-frontmannen da han hjalp henne med å spille inn tittelsangen «Who We Are» til hennes nye TV-serie, «The Price of Beauty».

 

- Jeg kan ikke finne ord for hvor godt jeg liker Billy. Han er en veldig, veldig god venn. At han ville bruke sin tid og sitt talent og dele det med meg var en flott opplevelse. Jeg håper vi kan lage mer musikk sammen, sier hun i et intervju som ble sendt på radiokanalen KIIS-FM.

 

Etter at Jessica Simpson skilte seg fra Nick Lachey, har hun hatt følge med den amerikanske fotballspilleren Tony Romo og artisten John Mayer, men er fortsatt innstilt på å treffe nye menn.

 

- Jeg er ikke så forsiktig som folk skulle tro. Jeg burde nok være det. Jeg stoler på mange mennesker, faktisk, sier hun.

 

Hun er også fortsatt sint på John Mayer, som hun hadde følge med i ni måneder fram til mai 2007, etter at han beskrev henne som «seksuell napalm» i et intervju.

 

- Jeg føler fortsatt at med noen som du har brydd deg om lenge, så håper du at du kan la intime detaljer forbli private, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews