Simpson: - Jeg er ikke sjalu

(29.08.2008, sist oppdatert 29.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nylig ble det meldt om trøbbel for Jessica Simpson. Kjæresten hennes Tony Romeo pleier fortsatt kontakt med eksen, Carrie Underwood, hevder Underwood selv.

Men i et ferskt intervju med magasinet People understreker Jessica Simpson (28) at hun fortsatt har det strålende sammen med Dallas Cowboys-stjernen Tony Romeo, og sier at han er hennes drømmemann.

 

- Jeg sa det til ham i dag. Du er mitt livs kjærlighet, sier hun til magasinet.

 

Simpson forteller videre at hennes låt «You?re My Sunday», som er inkludert på countryalbumet hennes «Do You Know» (som utkommer i september) er dedikert Romeo.

 

Nylig uttalte American Idol-vinneren Carrie Underwood at hun fortsatt blir kontaktet av eksen, Tony Romeo. Til dette sier Simpson: - Jeg er ikke en sjalu kjæreste.

 

Tidligere har Jessica Simpson vært gift med boybandstjernen Nick Lachey samt vært sammen med sangeren og låtskriveren John Mayer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews