- Romansen over for Perry og Mayer

(24.08.2012, sist oppdatert 24.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Katy Perry (27) har datet sangeren og låtskriveren John Mayer en periode (34).

Men følelsene mellom dem skal ha tatt en ny retning, skriver kjendismagasinet People. En kilde sier: - De har rett og slett endt opp som bestevenner. De har egentlig bare hatt det gøy sammen hele tiden, og folk har tatt det for å være mer seriøst enn det var.

 

Duoen, som blant annet har blitt fotografert sammen på ulike restauranter, har av mange blitt stemplet som en riktig god match. En kilde kunne tidligere denne måneden rapportere: - De oppførte seg som om som et svært etablert par. Det så ut som om de hadde vært sammen lenge.

 

Perry ble tidligere i år skilt fra Russell Brand og rakk en flørt med Florence + the Machine gitaristen Robert Ackroyd før John Mayer dukket opp.

 

Mayer på sin side har litt av en merittliste når det kommer til flørter med kjendiskvinner. Han har blitt koblet til kjenninger som Jennifer Aniston, Jessica Simpson og Taylor Swift.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews