- Perry og Mayer dater igjen

(18.09.2012, sist oppdatert 18.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Etter et kort brudd har Katy Perry og John Mayer møtt hverandre igjen flere ganger.

De to artistene skal ha gjenopptatt romansen, melder kilder - som endatil hevder at Katy Perry har gitt John Mayer nøkkel til sitt Los Angeles-hjem.

 

En kilde sier til The Sun: - John har både egen leilighet og mange favoritthoteller i Los Angeles når han kommer reisende fra New York. Men Katy insisterer på at han skal være hos henne. Hun synes det er best.

 

Paret var nylig på tur til Las Vegas med venner, og her skal de ha fleipet om å gifte seg i et Elvis-kapell - uten å gjøre alvor av planene. En kilde forteller om turen:

 

- De var en hel gruppe som reiste sammen. De var blant annet på strippeklubb. De hadde det veldig gøy og var ute til fem på morgenen.

 

Katy var ifølge rykter såret da John Mayer gjorde slutt på romansen i august. En kilde uttalte da ifølge People: - Hun later som ingenting, som om det ikke var seriøst, men hun er knust.

 

John Mayer er kjent som en av de største skjørtejegerne i Hollywood, og det er ingen tvil om at han foretrekker svært kjente damer. Tidligere har han vært knyttet til kjenninger som Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift og Cameron Diaz.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews