Mayers internettkjærlighet

(04.01.2010, sist oppdatert 04.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

John Mayer mener at twittersiden hans erstatter et kjærlighetsforhold.

«Gravity»-hitmakeren, som ryktene vil ha det til ble dumpet av skuespilleren Jennifer Aniston fordi han er for opptatt at nettsamfunnet, innrømmer at det å samarbeide med andre brukere på nettstedet kan være like givende som å gå ut med en kjæreste.

 

Han forklarer bakgrunnen for sin nye sang «Half of My Heart» på følgende vis: ? Det handler om spørsmål som å dele sine drømmer med noen andre, eller vil jeg bare tilfredsstille meg selv med den bærbare datamaskinen min og min Twitter-konto? Det er et erstatning for et forhold.

 

- Jeg vet at jeg kan sende en blogg akkurat nå fra min iPhone og at den kommer ut på internett til folk som leser det og svarer på det. Er ikke det en syntetisk versjon av å spise middag med noen? Hvor ydmykende må det ikke være å prøve og finne et møtepunkt med mannen som hele tiden tilfredsstiller seg selv på alle måter? Hvor kan du finne et treffpunkt der?

 

Sangeren, som tidligere har vært sammen med blant annet Cameron Diaz og Jessica Simpson, tror romantiske forhold er vanskelige fordi det må settes av tid til dem og de kan ikke utsettes til en mer passende anledning.

 

- Forhold mellom mennesker er ikke bokmerker. Du går ikke hen og følger med på alle punkter: «Hvordan var dagen din, kjære? Du sier ikke: »Vet du hva, jeg skal legge ut denne samtalen med kvinnen jeg elsker på min iPod og høre på den på undergrunnen?. Du må være til stede, i denne syntetiske, høre-på-senere typen av en verden, sier han til avisa The Times.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews