Mayer villig til å gi opp Twitter

(31.03.2009, sist oppdatert 31.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

John Mayer skal være klar for å prøve å bli kvitt sin avhengighet av Twitter, som angivelig skal ha ført til at Jennifer Aniston dumpet ham.

Rett før helgen erklærte Mayer til Foxnews.com at han snart kommer til å si takk og farvel til det sosiale nettverksstedet Twitter, som han tror snart blir for kommersialisert.

 

- Akkurat nå føles det litt undergrunnsaktig fremdeles. Men selvfølgelig - og trist nok - er det ikke så undergrunn lenger, sier Mayer, som forklarer Twitter-(u)vanen sin med at han «tuller rundt»:

 

- Det er kanskje litt dumt? Twitter er moro. Ekte «twittere» vet at jeg startet seint, det er folk der ute som begynte i 2007. Jeg startet først med å tulle rundt der i januar, og jeg vet virkelig ikke hvor lenge jeg kommer til å holde på.

 

For de uinnvidde så gikk altså Jennifer Aniston lei av at Mayer alltid hadde tid til å være på Twitter, mens han derimot ikke fant anledning til å ringe henne eller svare på e-postene hennes.

 

Andre Hollywood-kjærestepar har stor glede av nettsamfunnet som seiler opp til å erstatte Facebook: Ashton Kutcher fikk andre Twitter-bloggere til å sende god morgen-hilsninger til kona Demi Moore, som «elsket det».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews