Mayer snakker om bruddet

(18.08.2008, sist oppdatert 18.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston gjør stor lykke som skuespiller, men har ikke hatt mye hell i kjærlighetsanliggender de siste årene. Nå forteller musikeren John Mayer hvorfor han «dumpet» henne.

Mayer (31) sies å være en real kvinnebedårer og da nyheten om det brå bruddet mellom ham og Jennifer Aniston (39) nylig gikk verden rundt, ble det hevdet i ulike sladrespalter at musikeren med de fløyelsbrune øynene hadde vært utro.

 

Men nå bryter musikeren tausheten. - Å gjøre det slutt er den mest normale ting i verden. Det finnes verken løgner eller utroskap innblandet, sier han til magasinet OK!.

 

Mayer og Aniston begynte sin romanse i april i inneværende år, og ifølge musikeren var det han som avsluttet forholdet.

 

- Jeg vil ikke sløse bort noens tid dersom det ikke føles rett. Jeg vil være ærlig når det handler om forhold, sier Mayer, og legger også inn noen rosende ord om sin eks: - Hun er den smarteste, mest sofistikerte personen jeg tror jeg noensinne har møtt, sier han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews