Mayer er ikke ferdig med Aniston

(12.05.2009, sist oppdatert 12.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

John Mayer har ennå ikke kommet over bruddet med Jennifer Aniston, hevder hans tidligere kjæreste.

Ifølge Scheana Marie Jancan, som var sammen med Mayer en kort periode i forrige måned, har musikeren det fortsatt smertefullt på grunn av at han og Aniston gikk fra hverandre i mars, etter å ha vært sammen i et års tid.

 

- John var helt knust på grunn av bruddet med Jennifer. Han sa til meg at han virkelig ikke trodde at Jennifer ville gi ham på båten - det kom som et sjokk på ham. Han har egentlig aldri kommet over det og han snakker fortsatt mye om henne. Han har spilt gitar alene om natten og sørget over henne, sier hun til det britiske magasinet Heat.

 

Scheana, som møtte Mayer under et arrangement der hun serverte mat, sier at Mayer prøver å komme over sin tidligere kjæreste ved å gå ut med forskjellige jenter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews