Katy Perry: - For lat til trening

(29.11.2012, sist oppdatert 29.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det 28-årige popfenomenet Katy Perry sier hun er for lat til å trene. Hun forteller at hun trekker inn i figurformende undertøy for å få smalere midje.

Hun sier til magasinet US at hun nesten alltid bruker Spanx, figurformende undertøy, under klærne, og utdyper:

 

- Jeg skulle gjerne sagt at jeg bruker 30 minutter daglig på tredemølle foran CNN, men jeg gjør det ikke ofte nok. Jeg er for lat. Så jeg tenker: «Ja, ja. Jeg får nok ikke på meg denne Lanvin-kjolen de neste par månedene».

 

For tiden pleier popstjernen forholdet sitt til John Mayer. Musikkparet har de siste månedene vært på husjakt i Los Angeles, melder kilder - som legger til:

 

- John og Katy har bestemt seg for å gi forholdet en skikkelig sjanse og vil finne et felles hjem i LA. Men det er mange som tror de ikke vil lykkes. Forholdet går veldig opp- og ned, og det er turbulent og kranglete. Mange av vennene hennes er sikre på at det hele vil ende med tårer. Men dette gir dem litt ekstra motivasjon, de vil gjerne motbevise det alle sier. De er faktisk sammen nesten hver eneste dag.

(©NTB)

 


Les alt om John Mayer og Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.146 sec - 1 pageviews