John Mayer vil ut av Twitter

(27.04.2010, sist oppdatert 27.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rockeren John Mayer har vært en av de mest høyprofilerte Twitter-brukerne, men nå er han lei.

- De siste ukene har jeg hver kveld tenkt på å si opp Twitter-kontoen min fordi jeg synes det er ganske så ferdig, sa han i et sceneintervju under ASCAP-konferansen nylig i Hollywood.

 

Mayers twitring har ført til en rekke overskrifter. Der ba han om unnskyldning for å ha brukt et rasistisk ord i et Playboy-intervju, og der meddelte han hva han syntes om Britney-fans som raste mot at hun mimet.

 

Men nå synes John Mayer at det sosiale nettverksstedet trenger en ansiktsløftning når det kommer til det brukergenererte innholdet. Selv nærmest takker han de av sine Twitter-følgere som har rakket ned på ham via sine twitringer - fordi det har fått ham til å innse at han kan bruke tiden sin på bedre ting, melder Access Hollywood.

 

- Jeg kunne like gjerne brukt den tiden på å lage meg et smørbrød eller bygd en modellbåt. Utfordringen for meg når jeg nå går videre, er å klare å overse det tvangsaktige behovet jeg har for ytre bekreftelse, sier John Mayer.

(©NTB)

 

 


Les alt om John Mayer!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews