John Mayer velger tidligere kjærester

(21.01.2010, sist oppdatert 21.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten John Mayer har bestemt seg for å oppsøke sine gamle kjærester på nytt fordi han ikke gidder å sjekke opp nye damer.

Gitaristen og sangeren har hatt følge med blant andre Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Minka Kelly og Jennifer Love Hewitt og skal ha forsøkt seg på Simpson igjen sist sommer. Det skal ifølge amerikanske tabloide kilder ha ført til at hennes forhold til Tony Romo tok slutt da han fant tekstmeldinger på mobiltelefonen hennes fra Mayer.

 

- Alt jeg har lyst til å gjøre nå er å gå til sengs med jentene jeg allerede har gjort det med, fordi jeg ikke kan tenke meg å forklare meg for noen som ikke kan tro at jeg er interessert i dem og som sier: «Men du er jo John Mayer!». Så jeg går bakover for å bevege meg fremover. Det gjør meg helt sprø å møte noen nye, sier han til magasinet Rolling Stone.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews