John Mayer operert

(24.10.2011, sist oppdatert 24.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rockeren John Mayer har lenge slitt med stemmebåndene, og ble før helgen operert.

Da fikk han fjernet en betent knute på stemmebåndet.

 

- Jeg ble operert i ettermiddag for å fjerne den, og må nå ha fullstendig vokal hvile resten av måneden eller mer. Det har vært en svært lang prosess for å vente å se om tiden ville være til hjelp, istedenfor operasjon. Men selv med to ukers stemmehvile ble det ingen forandring til det bedre, skriver Mayer på sin blogg.

 

Allerede har han utsatt albumet «Born and Raised», som skulle kommet til jul. Nå blir det istedet sluppet i 2012. Han har også måttet utsette flere konserter. Men humøret hans later til å være bra, Mayer skriver:

 

- Jeg burde vært frustrert, men jeg klarer ikke å la være å tenke på vakre ting. Jeg holder meg hjemme om kvelden, spiller gitarriff fra plater jeg hører på, og drømmer om å stå på den store scenen igjen. Den eneste forskjellen mellom nå og da jeg var 18 år er at jeg har denne vakre, meningsfylte platen som venter på at jeg skal kunne synge på den.

 

Frem til stemmebåndene er friskmeldt akter John Mayer å reise rundt i landet, og «se og høre», som han videre skriver.

(©NTB)

 


Les alt om John Mayer!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews