John Mayer ber om unnskyldning

(11.02.2010, sist oppdatert 11.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det ble mediestorm etter at John Mayer snakket rett fra levra i et Playboy-intervju. Nå kryper han til korset og ber om unnskyldning.

En ting var at sangeren kalte ekskjæresten Jessica Simpson som «seksuell napalm» og «crack kokain» for ham, og tilsto at han hadde tungekysset Perez Hilton.

 

Men det var uttalelsene om at han ikke likte å ha sex med svarte kvinner, og at han brukte ordet «nigger», som satte fart på internett og raskt ble en av de tre mest populære temaene på Twitter.

 

På Playboys hjemmeside ligger nå hele intervjuet ute, og der sier Mayer at han hadde «et Benetton-hjerte», mens hans penis var som «David Duke» - som er en beryktet Ku Klux Klan-leder.

 

Nå skriver Mayer til de tre millionene som følger ham på Twitter at «han ikke hadde mage til å være en fyr som sjokkerer»:

 

- Jeg ønsket bare å spille gitar for folk. Alt annet bare skjedde og jeg improviserte. Det begynte som et forsøk på ikke å la kritikken gå innpå meg, men alt kom ut av kontroll og jeg skapte et monster. Jeg tror det er på tide å slutte å være så uforforstilt i intervjuer.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews