Jennifer Love Hewitt fant kjærligheten

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jennifer Love Hewitt (31) skal ha funnet seg en ny kjæreste.

Hun har vært single etter at hun brøt med Jamie Kennedy (40) i april og skal nå ha følge med regissøren og skuespilleren Alex Beh (27).

 

- Hun er veldig betatt av ham. Det er ganske ferskt, men de kler hverandre veldig godt, sier en kilde som står Jennifer nær til magasinet US Weekly.

 

De to ble sett sammen på en romantisk date på sushirestauranten Katsuya i Los Angeles og var lite opptatt av å skjule sin hengivenhet for hverandre.

 

- De holdt hverandre i hendene hele kvelden, sier kilden.

 

Love Hewitt, som tidligere har vært sammen med John Mayer, Ross McCall og Carson Daly, innrømmet nylig at hun føler at hun er et bedre menneske når hun er i et forhold.

 

- Jeg føler at jeg som en person er bedre i et parforhold. Men jeg lærer mye om meg selv, sier hun. Når det er sagt satte hun også stor pris på å være single siden det var en ny erfaring for henne.

 

- Kjærlighetslivet mitt nå er bare meg og det er jeg veldig glad for. Jeg har jo ikke vært mye single, som du vet, og jeg setter pris på å være det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews