Jennifer Anistons datingråd

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston er blitt tilbudt et sett med datingregler av forfatterne bak boka «The Rules».

Sherrie Schneider, som skrev boka sammen med Ellen Fein, sier at den tidligere «Venner for livet»-skuespilleren ikke burde ha gått offentlig ut og fortalt om bruddet med artisten John Mayer i sommer, og at hun også skulle ha holdt seg for god til å si noe om sin eksmann Brad Pitts forhold til Angelina Jolie.

 

- Et brudd er aldri enkelt, men det behøver ikke å være nedverdigende. Nevn aldri Brad eller John Mayers navn offentlig. Og videre, si aldri noe negativt om John, som da du sa at han manglet følsomhet, lyder noen av rådene ifølge nettstedet Female First.

 

Schneider har også et og annet å si om Jennifers intervju der hun for første gang snakket om Angelina og kalte henne lite ålreit for å ha innrømmet at hun innledet et forhold til Brad - mens han fortsatt var gift.

 

- Snakk aldri om Angelina og kall henne «ukul», selv om hun skulle være det. Hun eksisterer ikke i din verden, lyder rådet.

 

Ellen Feins råd er mer praktisk orientert. Hun sier om Aniston, som nylig ble sammen med Mayer igjen, at hun ikke burde vente for lenge før hun starter familie med musikeren.

 

- Du blir 40 snart. Du har ikke noe tid å miste om du vil ha barn, lyder rådet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews