- Jennifer Aniston vil bli enslig mor

(27.03.2009, sist oppdatert 27.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jennifer Aniston forbereder seg på å bli enslig mor, melder kilder nær henne.

Aniston, som brøt med musikeren John Mayer tidligere denne måneden, vil så gjerne ha barn at hun vurderer å adoptere eller bli gravid ved hjelp av kunstig befruktning, dersom vi skal tro nye rykter.

 

- I en perfekt verden ville hun blitt gravid på den naturlige måten. Men hvis den rette mannen ikke dukker opp, er hun villig til å adoptere eller forsøke kunstig befruktning ved hjelp av sæddonasjon. Hun jobber nå med å finne ut hvordan hun skal gå fram. Men en ting er sikkert - hun vil ha en baby, og hun vil ha en snart. Hun er villig til å være enslig mor, sier en kilde til magasinet Life and Style Weekly.

 

Selv om Aniston (40) er skuffet over at det ikke ble noe av forholdet til den 31 år gamle Mayer, så godtar hun at det var for tidlig for ham å bli far.

 

- Hun håpet å få et barn med ham. Men jeg tror at hun innerst inne følte at han ikke var klar for å slå seg til ro å starte en familie. Nå har hun bestemt seg for å få et barn på egen hånd. Hun vet at den eneste luksusen hun ikke har nå er tid, sier kilden videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews