Jennifer Aniston om mediepresset

(09.12.2008, sist oppdatert 09.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston sier at den «umettelige» interessen for hennes kjærlighetsliv er «latterlig».

Den 39 år gamle skuespilleren, som for tiden har følge med artisten John Mayer, hater å bli spurt om sine forhold og skulle ønske folk i stedet kunne konsentrere seg om hennes karriere.

 

- Jeg synes det er latterlig, denne interessen rundt mitt liv. Det er bare dette umettelige behovet. Jeg har heller ikke spilt i en film på lenge, så forhåpentligvis vil dette skape noe annet å snakke om og de vil skjønne at jeg har en jobb, jeg er skuespiller.

 

- Jeg begynner ærlig talt å bli lei av det, og jeg har lyst til å si til folk: «Vet du hva? Det er søren meg ikke noe dere har noe med. Ærlig talt, det er nok».

 

Jennifer, som snart blir å se sammen med Owen Wilson i «Marley and Me», kan også fortelle at hun håper den romantiske komedien vil minne fansen hennes om hennes evner som skuespiller.

 

- Enkelte ganger tror jeg folk sporer av og glemmer, «Gud, dette er vanskelige greier». Og så ser du en film som får deg til å tenke - livet er ikke alltid det du trodde det skulle bli. Livet er det det er, sier Aniston til avisa USA Today.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews