Internett tok innersvingen på Mayer

(24.03.2009, sist oppdatert 24.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston skal ha slått opp med John Mayer fordi han var for opphengt i internett.

Aniston skal etter sigende ha blitt stadig mer irritert over den tiden Mayer tilbrakte på det sosiale nettverksstedet Twitter, samtidig som han sa til Jennifer at han var «for opptatt» til å ringe henne.

 

- John sluttet plutselig å ringe henne eller svare på e-postene hennes og da hun omsider fikk tak i ham, svarte han: «Jeg har vært så opptatt med arbeid. jeg er lei meg for at jeg ikke har hatt tid til å sende e-post tilbake til deg», sier en kilde til det britiske magasinet Star.

 

Det som fikk det til å koke over for Jennifer, var da hun oppdaget den store aktiviteten han hadde opprettholdt på Twitter.

 

- Der sto han og sa han ikke hadde tid til henne og likevel var det fullt av Twitter-oppdateringer! Hver annen time, noen ganger bare med minutters mellomrom, oppdaterte han med en eller annen dustete setning. Og sett fra hennes ståsted, tenkte hun at «han har tid til alle denne twitteringen, men han kan ikke sende meg en tekstmelding, en e-post eller ringe?»

 

Da Jennifer konfronterte John, hadde han ikke noe annet valg enn å si at han prøvde å unngå henne.

 

- Han nektet ikke for det en gang. Han visste at han unngikk henne. Så da hun ringte ham om det og gjorde det slutt, sa han bare OK og at han var lei seg for at de ikke fant ut av det med hverandre. Han tok bruddet som en mann, legger til kilden til.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews