Carey har assistenter til alt

(25.09.2007, sist oppdatert 25.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når Mariah Carey, beveger på seg, har hun blant annet med seg en assistent som til enhver tid sørger for at puppene hennes ser bra ut.

For oss dødelige holder det med en håndveske når vi skal på fest. Men da den berømte divaen Mariah Carey ankom jubileumsfesten til VH1 Save the Music Foundation i New York torsdag kveld, hadde hun med seg et følge på ni personer.

 

Blant disse ni befant det seg en egen «puppeassistent», som til enhver tid skulle holde øye med Careys fordeler - og sørge for at tapen som holdt dem oppe ikke falt av, samt rette på kjolens utringning dersom den ble for drøy.

 

Carey, som ofte kler seg utfordrende, gjør altså en ekstra innsats for å unngå «puppeskandaler» à la Janet Jackson og Beyoncé Knowles.

 

- En assistent hadde ansvaret brysttapen, en annen hadde på seg et belte med børster og hårspray - og en hadde med seg oppvarmede hårruller. De låste seg inn på badet i ti minutter før Mariah åpenbarte seg, sier en kilde til avisen Daily News.

 

Damen er kjent for å omgi seg med «hjelpere», og har også til enhver tid et solid knippe livvakter i umiddelbar nærhet.

 

- Da hun kom til festen, gikk følget henne først. De holdt andre gjester unna, som eksempelvis John Mayer og Jon Bon Jovi. Livvaktene ropte: «Flytt dere! Mariah kommer!»

 

38-årige Carey hadde valgt en åletrang lilla kjole og avslørte at hennes strømlinjeformede figur skyldes suppediett samt vannaerobic.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews