Butler og Simpson på dater?n

(23.10.2009, sist oppdatert 23.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amerikansk sladrepresse mener det er et nytt stjernepar på trappene: Gerard Butler skal angivelig gjøre sine hoser grønne hos Jessica Simpson.

«Det ser ut til at Gerard Butler ikke kan få nok av John Mayers ekser», skriver sladrenettstedet 3am.co, og mener Butler nå har gitt Jennifer Aniston på båten - til fordel for Jessica Simpson. En kilde sier at de to har litt mer enn en god tone, etter at de nylig ble observert på byen sammen.

 

Duoen besøkte New York-in-stedet Soho House tirsdag kveld, sammen med noen venner. Men Jessica og Gerard, som satt ved siden av hverandre, hadde ifølge øyenvitner bare øyne for hverandre, melder New York Post sin sladrespalte PageSix.

 

Kilden sier: - De satt ved bordet sammen med noen venner, men Jessica og Gerard, som satt ved siden av hverandre, så ut til bare å være interessert i hverandre - og de snakket sammen i timevis. De lo og flørtet og forlot til slutt stedet sammen.

 

Butler, som har blitt stjerne i Hollywood på rekordfart, har tidligere blitt linket til skuespillere som Jennifer Aniston og Cameron Diaz.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews