Billy Corgan kritiserer Mayer

(12.03.2010, sist oppdatert 12.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

The Smashing Pumpkins-frontmannen Billy Corgan kritiserer sin musikerkollega John Mayer.

Han mener at Mayer burde ha holdt seg for god til å beskrive sin tidligere kjæreste Jessica Simpson som «seksuell napalm» i et intervju.

 

- Jeg synes ikke det er holdbart at en kjent person går løs på en annen som det der. Det er ting du skal la forbli privat, sier Corgan - som har vært knyttet til Simpson de siste månedene.

 

Sangeren mener også at Mayer virker oppsatt på å ødelegge sin karriere med sine uttalelser og vulgære opptreden.

 

- Han prøver å ødelegge karrieren sin. Snarere enn å ta fri et år eller endre karrieren sin, må det være noe som plager ham så mye at han prøver å ødelegge alt. Han er helt klart talentfull, men er full av følelser. Det er vanskelig å stå på sidelinjen å se noen bokstavelig talt la sin karriere gå til grunne når man selv vet hva det dreier seg om, sier Corgan i et intervju med musikkbladet Rolling Stone.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews