Aniston vil ha Mayer tilbake

(26.09.2008, sist oppdatert 26.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jennifer Aniston er mer enn villig til å gjenoppta sitt forhold til sin ekskjæreste, musikeren John Mayer.

De to gikk fra hverandre i august, men nå ringer den tidligere «Friends»-stjernen Mayer hver dag i et forsøk på å få ham til å forstå hva han går glipp av.

 

- Jennifer tok kontakt med John først. Hun hadde tatt seg noen glass vin og så bestemte hun seg for ikke å holde avstand lenger og ta det første steget. John ble gledelig overrasket over at hun ringte. Han sier at de har hatt kontakt nesten hver dag og han ser virkelig fram til å møte henne snart, sier en kilde til nettstedet MailOnline.

 

Men Mayer skal likevel være mer opptatt av endringen i Anistons livsstil etter at hun jevnlig er blitt fotografert ute på byen der hun tar et glass med venner, enn å slå seg sammen med henne igjen.

 

- Jennifers venner er bekymret. Hun har hatt det veldig vanskelig etter bruddet og jo lengre tid det går, innser hun hvor mye John fortsatt betyr for henne, legger kilden til.

 

Jennifer Aniston skal også ha problemer med å endre måten hun inngår nye forhold på.

 

- Jen må lære seg å være forsiktig med å bli så oppmerksomhetssøkende og sårbar når det gjelder menn. Dessverre ser det ut til at festingen bringer fram den siden ved henne og hun er mye mer tiltrekkende for John når hun fester mindre, sier kilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews