Aniston spiste middag med Pitt

(09.09.2008, sist oppdatert 09.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston (39) fryktet at hun skulle støte på sin eks Brad Pitt (44) under filmfestivalen i Toronto i Canada der begge er på plass.

Og det var nettopp det som skjedde. Paret, som skilte seg i 2005 etter tre års ekteskap, satte seg faktisk ned ved middagsbordet for å spise middag sammen i forrige uke. Men det var i rent forretningsøyemed.

 

Jennifer er på plass under den internasjonale filmfestivalen i Toronto for å lansere sin nye film «Management» og skal altså ha troppet opp på hotellet til Pitt der de to spiste sammen. Dette skal være første gang de har vært sammen siden skilsmissen, ifølge nettstedet Female First.

 

I forkant av festivalen, da Pitt lanserte Coen-brødrenes «Burn After Reading», ble det sagt at Aniston var «skrekkslagen» ved tanken på å støte på sin eksmann.

 

- Folkene hennes sjekket og dobbeltsjekket timeplanen hennes for å være sikre på at hun var langt unna Brad, for ikke å snakke om at hun skulle støte på ham.

 

- Hun er allerede nok bekymret over at bruddet hennes med John Mayer skal overskygge filmen hennes, så det siste hun ønsker er enda en eks i bildet. Det er ukomfortabelt å måtte ta slike omveier, men mer enn noe annet synes hun dette er pinlig, sa en kilde.

 

Når det kom til stykket var det altså ikke verre enn at hun skal ha spist middag med Pitt. Forretninger er forretninger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews