Aniston følger Mayer på turné

(24.06.2008, sist oppdatert 24.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nå ser det ut til at handlingen i filmen «Rock Star» (2001) blir virkelighet for Jennifer Aniston.

I 2001 spilte Jennifer Aniston kjæresten til en rockesanger (Mark Wahlberg) i filmen «Rock Star». I filmen fulgte hun kjæresten på turné - og oppdaget at rock ?n? roll ikke så lett lot seg kombinere med et parforhold.

 

Nå er Aniston sammen med låtskriveren og sangeren John Mayer, og ifølge den britiske avisen The Daily Mail og nettsteder som ContactMusic har TV- og filmstjernen bestemt seg for å henge med på deler av hans turné.

 

Aniston befinner seg for tiden i Storbritannia. Startskuddet på Mayers miniturné i Storbritannia gikk i Birmingham tirsdag.

 

Det er også planen at Aniston skal sitte i salen når han opptrer i Hyde Park under «Hard Rock Calling Festival» i London på lørdag, skriver svenske Aftonbladet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews