- Aniston dumpet Mayer

(17.03.2009, sist oppdatert 17.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kort tid etter at de for første gang lot seg fotografere sammen, kom nyheten om at Jennifer Aniston og John Mayer har gått hver til sitt.

Aniston har en solid TV- og filmkarriere men har ikke hatt like mye hell med seg i kjærlighetslivet.

 

Etter bruddet med Brad Pitt i 2005 har hun vært linket til kjentfolk som skuespilleren Vince Vaughn og modellen Paul Sculfor. Sist var hun sammen med sangeren John Mayer, og de to lot seg omsider fotografere sammen da han fulgte sin skuespillerkjæreste til Oscar-festivitasen i februar.

 

Men nå er Aniston angivelig singel igjen, skriver kjendismagasinet People. Og ifølge nettstedet entertainmentwise.com vil hun ha seg frabedt ryktene om at Mayer dumpet henne. Det skal ifølge nettstedets kilder ha vært Aniston som ga Mayer fyken.

 

En kilde sier til den britiske tabloidavisen The Sun: - De hadde det moro på Oscar, men så kjølnet forholdet rett etterpå.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews