Aniston avkrefter graviditet

(22.10.2008, sist oppdatert 22.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Et magasin hevder at årsaken til Jennifer Aniston og John Mayers gjenforening, er en graviditet. Men skuespilleren selv benekter det hele.

Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston har ifølge det australske magasinet New Weekly oppdaget at hun venter barn med artisten John Mayer.

 

En kilde hevder at dette er årsaken til at Aniston er blitt observert flere ganger sammen med Mayer i senere tid. Kilden hevder Aniston ikke har lyst til å bli alenemamma, og at hun nå håper Mayer lar partylivet ligge - og viser seg som en ansvarlig, blivende pappa.

 

Den ikke alltid helt etterrettelige avisen The National Enquirer har også trykket bilder av Aniston med påstått kul på magen.

 

Men nå har talspersoner og venner nær Aniston avkreftet det påståtte til nettmagasinet Usmagazine.com, og viser til at stjernen nylig kunne observeres med en martini i hånden.

 

- Jennifer ville aldri rørt alkohol dersom hun var gravid, sier en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews