Aniston ønsker seg barn

(09.02.2009, sist oppdatert 09.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

I forbindelse med 40-årsdagen har Jennifer Aniston gjort et stort intervju og avslører blant annet at hun ønsker seg barn.

- Vil jeg ha barn? Ja, det vil jeg. Kvinner som inspirerer meg er kvinner som har familie og barn. Hvorfor skulle jeg begrense meg? Jeg vil ha alt sammen. Jeg håper jeg er på vei mot å stifte familie og slå meg til ro. Ideelt vil jeg ha et par unger, men hvem vet? Jeg føler at det ligger der, i framtiden og at jeg er på vei dit nå. Jeg kommer til å få barn. Det vet jeg, sier «Venner for livet»-stjernen, som er sammen med musikeren John Mayer, til News of the World.

 

I intervjuet forteller hun også at bruddet med eksmannen Brad Pitt var tøft å komme seg gjennom.

 

- Bruddet med Brad er det tøffeste jeg har gått igjennom. Men det gjorde meg sterk, overmenneskelig. Nå fyller jeg 40 - og jeg er veldig fornøyd med det. Når de sier at ungdom er bortkastet på de unge, er det så sant. Gud, som jeg ønsker jeg visste det jeg vet nå da jeg var 30!

 

Hun legger til følgende om sin erfaring med menn: - I løpet av årene har jeg gått for alle typene. Den tøffe, den nerdete, den søte, elskelige typen og den glatte.

 

11. februar fyller Jennifer Aniston 40 år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews