Jon Hamm gal etter kjæresten

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

John Hamms alter ego Don Draper i TV-serien «Mad Men» er stadig utro mot kona si, men det kunne ikke falle den 39 år gamle skuespilleren inn å gjøre noe sånt.

- Jeg tar ikke Don Draper med meg hjem fra jobb. Jeg er veldig ulik ham i virkeligheten, forteller skuespilleren til magasinet Parade. Hamm er veldig dedikert til sin kjæreste Jennifer Westfeldt (40), som han har vært sammen med i 13 år.

 

- Jen er min store kjærlighet, og vi har allerede vært sammen fire ganger lengre enn mine foreldre, forteller han. Men selv om «Mad Men»-stjernen er godt fornøyd med samboeren har han ingen planer om å gifte seg med henne.

 

- Jeg er ikke programmert for å gifte meg, og ingen av oss kommer fra familier med de beste eksemplene på ekteskap, fortalte han. Paret stresser heller ikke med å få barn.

 

- Jeg liker barn, men jeg liker også å ha muligheten til å være i fred. Å bli far er et helt annet liv, og det finnes ingen pauser, sa han.

(©NTB)

 


Les alt om John Hamms og Jon Hamm!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews