Cleese skriver selvbiografi

(09.05.2011, sist oppdatert 09.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Veteranmoromannen John Cleese akter å fortelle livshistorien sin mellom to permer også nå.

Fra før av har han delt villig vekk fra scenen - blant annet på suksessturneene med talende navn som «How To Finance Your Divorce»-turneen og deretter på den han er ute på nå, «The Alimony Tour» - altså bidragsturneen.

 

Når memoarene skal ned på papiret, blir det også rimelig utradisjonelt: Cleese og medforfatteren hans skal skrive annenhver side.

 

- Jeg tror ikke noen har gjort det på den måten før. Jeg har utsatt dette - delvis fordi jeg har hatt det for travelt, og også fordi det var for vanskelig å prøve å huske ting, sier Cleese til The Sun.

 

71 år gamle Cleese har et langt liv å fortelle fra, både profesjonelt og privat - der han altså har vært gjennom en opprivende og svært dyr skilsmisse fra sin tredje kone, en psykoterapeut, som han giftet seg med i 1992.

 

Ikke rart at Cleese i forbindelse med filmen «Olme beist» fra 1997, der en lemur spilte en viktig rolle, uttalte:

 

- Jeg forguder lemurer. De er ekstremt snille, oppfører seg pent, er vakre og likevel morsomme ... Jeg burde giftet meg med en.

(©NTB)

 


Les alt om John Cleese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews